Home

Pony en Paarden Recreatieboerderij Patriciahoeve


Gelegen in de Flevopolder - nabij Bremerbergbos en Veluwemeer

Oefenparcours 21 mei

Biddinghuizen - 16 mei 2022.  Na afloop van de manegewedstrijd is er a.s. zaterdag weer de mogelijkheid voor een of twee rondes oefenparcours met of zonder begeleiding. Kosten 12,50. Op zand. Aanvang vanaf 14.00 uur. Opgave gaat via de mail (patriciahoeve33@gmail.com) . 

Startlijst 21 mei & Finale

Biddinghuizen - 16 mei 2022.  De startlijst voor a.s. zaterdag staat op de site bij het kopje Patriciabokaal Springen. Het is een vol ochtendprogramma geworden. Aansluitend aan de ochtend zal de FINALE om de wisselbeker om de "Patricia Bokaal Springen 2021-2022" verreden worden. 

Laatste dressuurwedstrijd & Finale

Laatste dressuurwedstrijd & Finale
Biddinghuizen - 12 mei 2022.  Aanstaande zaterdag is al weer de laatste dressuurwedstrijd van een serie van 4. Ein-de-lijk hebben we na 2 jaar weer een competitie kunnen afmaken en zal de wisselbokaal van eigenaar veranderen! Wie zal 'm mee naar huis krijgen ???? Ga naar Patricia Bokaal Dressuur voor de startlijst en alle proeven; ook de finaleproeven. 

Datums finales Patriciabokaal Dressuur en Springen zijn bekend

Biddinghuizen - 26 april 2022.  We zijn er uit! De datums voor de laatste wedstrijden om de Patricia Bokaal Dressuur en om de Patricia Bokaal Springen zijn bekend. Meteen bij de prijsuitreiking op elke wedstrijddag, wordt bekend gemaakt wie er door gaan naar de finale. Beide finales zijn meteen aansluitend op die dag. Zie voor alle informatie bij "Patricia Bokaal". 

Startlijst 15 april Goede Vrijdag staat online!

Biddinghuizen - 11 april 2022.  Kijk bij "Patricia Bokaal Dressuur" voor de starlijst én de te rijden proeven. We gaan voor alle proeven met galop, gebruik maken van de nieuwe proeven van de KNHS.  
© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat