Home

Pony en Paarden Recreatieboerderij Patriciahoeve


Gelegen in de Flevopolder - nabij Bremerbergbos en Veluwemeer

Startlijst a.s. zaterdag 26 november

Biddinghuizen - 21 november 2022.  De voorlopige startlijst staat op de site. Deze kan nog iets veranderen. Ook de te rijden proeven staan onder de link naar Dropbox. Succes met oefenen!! 

Wedstrijden Patricia Hoeve

Biddinghuizen - 11 november 2022.  De uitslag van afgelopen 29 oktober staat inmiddels op de website op de pagina "Patricia Bokaal Springen" (klik daar op de link bovenaan op die pagina). Er zijn deze week ook weer 2 datums geprikt voor weer 2 wedstrijden. Op zaterdag 26 november wordt het proevenboekje weer uit de kast gehaald en op 17 december gaan we weer springen. 

DuoCross & Terreinrit/Oefencross Spijkbos

DuoCross & Terreinrit/Oefencross Spijkbos
Biddinghuizen - 24 oktober 2022.  De jaarlijkse DuoCross en de Terreinrit/Oefencross Spijkbos, georganiseerd door de Flevoruiters en de Patriciahoeve, zijn verschoven naar voorjaar 2023. Welk weekend dit gaat worden, volgt nog. 

Startlijst 29 oktober

Biddinghuizen - 24 oktober 2022.  Het nieuwe seizoen is weer van start. De eerste springwedstrijd staat ook weer op het programma. De startlijst voor a.s. zaterdag is klaar. Kijk onder het kopje Patricia Bokaal voor de startlijst en voor de overige informatie. 

KAMPWEKEN gaan van start 2022 . omleiding i.v.m. afsluiting Bremerbergweg

Biddinghuizen - 10 juli 2022.  Bremerbergweg is AFGESLOTEN : v.a. Harderwijk , Zeewolde en Lelystad kunnen jullie via de Nonnetjesweg - Mosselweg ons bereiken. v.a. Dronten via de Elburgerweg Olsterweg dan de Olderbroekerweg naar de Alikruikweg .  
© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat