Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Definitieve startlijst Patricia Bokaal Springen

Biddinghuizen - 5 april 2024.  De definitieve startlijst vind je nu onder het kopje Patricia Bokaal Springen. 

Oefenparcours vrijdag 5 en zaterdag 6 april

Biddinghuizen - 31 maart 2024.  a.s. Vrijdag en zaterdag organiseren wij oefenparcours op zand. Aanmelden kan via patriciahoeve33@gmail.com of rechtstreeks bij Annie of Kees. 

Springen Patricia Bokaal a.s. zaterdag 06 april

Biddinghuizen - 31 maart 2024.  De voorlopige startlijst voor a.s. zaterdag staat op de site! Uiterlijk vrijdag begin van de avond wordt de definitieve startlijst gepubliceerd. LET OP: s.v.p. niet langs de Alikruikweg parkeren i.v.m. wielerwedstrijd Zuiderzeeronde ! 

Laatste datums wedstrijden Patriciabokaal bekend

Biddinghuizen - 7 maart 2024.  De laatste datums voor de Patriciabokalen dressuur en springen zijn bekend: zaterdag 6 april en vrijdag 10 mei springen, op zaterdag 20 april dressuur. Op 10 mei en 20 april zullen we aansluitend aan de prijsuitreiking ook de finales verrijden!! De tussenstand na 3 wedstrijden om de Dressuur-bokaal staat op de site. 

Startlijst dressuurwedstrijd a.s. zaterdag

Biddinghuizen - 29 februari 2024.  De startlijst voor a.s. zaterdag en de dressuurproeven staan weer op de site. We beginnen om 10.30 uur. Vanaf 10.10 uur kan er worden losgereden. Tot zaterdag! 

Springwedstrijd a.s. 17 februari

Biddinghuizen - 11 februari 2024.  De voorlopige startlijst voor zaterdag staat online. Zoals het er naar uitziet zullen we binnen moeten losrijden. In de startlijst is daar al rekening mee gehouden. Succes nog even deze week met oefenen! 

Update voor morgen 27 januari

Biddinghuizen - 26 januari 2024.  Een beetje later dan dat jullie van ons gewend zijn, maar de definitieve startlijst staat nu op de site. De buitenbaan is goed. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we morgen lekker buiten losrijden! 

Startlijst voor zaterdag 27 januari

Biddinghuizen - 21 januari 2024.  A.s. zaterdag organiseren wij weer een dressuurwedstrijd. Ga voor de startlijst naar Patricia Bokaal Dressuur. Maar let op! Er zijn 2 startlijsten gemaakt. We volgen in principe de startlijst met tijden waarop staat 'buiten losrijden'. Vrijdagavond zullen we beoordelen of dat ook kan. Zo niet, dan gaan we de startlijst volgen met 'binnen losrijden. 
De wachtlijst voor manege lessen is door de corona tijd erg lang en lang geleden dat daarop is ingeschreven . Nu vragen wij of jullie opnieuw wilt inschrijven voor  pony/paardrijden in de manegelessen dan is deze weer actueel .( volwassenen alleen met ervaring geen starters! ) 
© Copyright 2024 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat