Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Laatste dressuurwedstrijd van seizoen 2022-2023

Biddinghuizen - 21 mei 2023.  De uitslagen van de laatste wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur en van de dressuur-FINALE van afgelopen vrijdag staan op de site. 

Startlijst a.s. vrijdag + FINALE

Biddinghuizen - 16 mei 2023.  Op de pagina Patricia Bokaal Dressuur vind je de startlijst en aanvangstijden. Tot vrijdag!! (NB 18-05: vanavond is een bijgewerkte versie van de startlijst gepubliceerd) 

UPDATE a.s. zaterdag

Biddinghuizen - 21 april 2023.  De definitieve startlijst voor morgenmiddag is klaar. Ga naar de pagina 'Patricia Bokaal Dressuur' en klik op de link voor de startlijsten. 

Dressuur a.s. zaterdag 22 april

Biddinghuizen - 17 april 2023.  Vooralsnog gaat deze wedstrijd door. Inschrijven kan nog deze hele week. We beginnen zaterdag om 13.30 uur. De voorlopige startlijst zal deze week regelmatig aangevuld worden. Vrijdagavond na 8-en komt de definitieve startlijst op de site. Bij onvoldoende deelname kunnen we besluiten deze dag te verplaatsen. Dit zal dan op de site komen te staan. 

Dressuurwedstrijd 22 april en finale-uitslag springen

Biddinghuizen - 12 april 2023.  De uitslagen van de laatste springwedstrijd en van de spring-FINALE van afgelopen vrijdag staan op de site. Dan gaan we ons nu opmaken voor de dressuur (op zaterdag 22 april). De inschrijflijst hangt op het whiteboard, in de gang bij de kantine. Dit is de 3e wedstrijd. Op de vrijdag na de Hemelvaart is de 4e wedstrijd gepland, en tevens de FINALE. 

Startlijst a.s. vrijdag 7 april (Goede Vrijdag)

Startlijst a.s. vrijdag 7 april (Goede Vrijdag)
Biddinghuizen - 2 april 2023.  De startlijst voor a.s. vrijdag (Goede Vrijdag) staat online. Kijk voor de starttijden onder de link bij het kopje Patricia Bokaal Springen. De wedstrijd begint om 14.00 uur (vooraf parcourslopen). Na de laatste groep zal de FINALE verreden worden. Spannend!! Wie zal er met de "Patricia Bokaal Springen" naar huis gaan? 

Dressuurwedstrijd Patriciahoeve a.s. zaterdag 11 maart

Dressuurwedstrijd Patriciahoeve a.s. zaterdag 11 maart
Biddinghuizen - 10 maart 2023.  De startlijst voor aanstaande zaterdag staat online. Vanmiddag is de nieuwste versie geplaatst. Aanvang: 10.00 uur. 

DuoCross en de Terreinrit/Oefencross 2023

Biddinghuizen - 27 februari 2023.  Deze week is de knoop doorgehakt! In overleg met de Flevoruiters is besloten om de DuoCross en de Terreinrit/Oefencross Spijkbos in het najaar van 2023 te organiseren. Dit in tegenstelling tot wat eerder (okt '22) is gecommuniceerd. In september zal de inschrijving open gaan. Hou hiervoor onze site en Startlijsten.nl in de gaten! 
De wachtlijst voor manege lessen is door de corona tijd erg lang en lang geleden dat daarop is ingeschreven . Nu vragen wij of jullie opnieuw wilt inschrijven voor  pony/paardrijden in de manegelessen dan is deze weer actueel .( volwassenen alleen met ervaring geen starters! ) 
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat