Home

Nieuws van de Patriciahoeve

***LAST MINUTE*** a.s. zaterdag onderlinge wedstrijd lesklanten Patriciahoeve

Biddinghuizen - 16 januari 2022.  We hebben vast allemaal de laatste corona-mededelingen van afgelopen vrijdag meegekregen. Voor ons betekent dit dat we weer onderlinge wedstrijden mogen organiseren. Daar gaan we meteen gebruik van maken! Aanstaande zaterdag 22 januari organiseren we een springwedstrijd voor iedereen die lest bij de Patriciahoeve.  Lees verder ->

OPGAVE ZOMERKAMPEN 2022 is mogelijk

Biddinghuizen - 12 december 2021.  Opgave instructiekampen en ponykampweken is open . zie informatie daarover op de link kampweken . De invulling externe instructie komt t.z.t. op de informatie pagina . Wij zien met belangstelling jullie opgave tegemoet  

Definitieve startlijst

Biddinghuizen - 26 november 2021.  De definitieve startlijst staat online!! Tot morgen! 

Startlijst 20 november

Biddinghuizen - 14 november 2021.  De startlijst voor aankomende 20 november staat online. We beginnen om 13.00 uur. De proeven en de startlijst zijn te vinden onder de knop Patricia Bokaal Dressuur > startlijsten. Helaas mag er géén publiek aanwezig zijn. Een ouder per deelnemer is toegestaan. We gaan er van uit dat iedereen de coronamaatregelen in acht neemt. 

De Patricia Bokaal gaat weer van start!!

Biddinghuizen - 2 november 2021.  Op zaterdag 20 en zaterdag 27 november gaan we weer manegewedstrijden organiseren om de Patricia Bokaal Springen en Dressuur. Inschrijven kan via de lijsten op het bord naast de kantine. Doe je ook mee? Verdere informatie vind je onder het kopje Patricia Bokaal. 

Foto's van DuoCross Ledendag en Terreinrit/Oefencross staan op de site

Biddinghuizen - 26 oktober 2021.  Ga naar de betreffende pagina om de foto's te bekijken van DuoCross of Terreinrit/Oefencross. 

De inschrijving voor de DuoCross en Terreinrit/Oefencross is GEOPEND!

Biddinghuizen - 19 september 2021.  Klik links in de balk op DuoCross of Terreinrit/Oefencross voor de informatie erover en voor het betreffende inschrijfformulier. Datum 22, 23 en 24 oktober !! Wil je komen helpen? Meld je dan aan bij Diny! 

zomerstop lessen voor manegeruiters i.v.m. zomerkampen

Biddinghuizen - 4 juli 2021.  v.a. i juli stoppen we met de lessen voor manege ruiters i.v.m. zomerkamp weken op de Patriciahoeve. De lessen starten weer op 1 september a.s. De zomerkampen zijn VOL GEBOEKT. 
© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat