Home

Nieuws van de Patriciahoeve

Morgen aangepast programma

Biddinghuizen - 24 november 2023.  Vanwege het (nu) onstuimige weer, willen we voor morgen vast voorzorgsmaatregelen nemen. Zeer waarschijnlijk zullen we morgen binnen moeten losrijden. Dit gaan we doen in meerdere groepen. De starttijden zijn daarom aangepast. De nieuwe startlijst staat inmiddels ook op de site. 

Dressuurwedstrijd a.s. zaterdag 25 november

Biddinghuizen - 19 november 2023.  De startlijst en de proeven staan op de site. Ga naar Patricia Bokaal Dressuur en klik op de link bovenaan de pagina. 

Patriciabokaal gaat weer van start!

Biddinghuizen - 1 november 2023.  Op zaterdag 25 november gaan we weer starten met de Patriciabokaal. De aftrap zal een dressuurwedstrijd zijn. De inschrijflijst komt deze week op het bord. Op zaterdag 23 december zal de aftrap zijn van het springen. Noteer je beide datums vast in je agenda? 

!! Belangrijke mededeling voor de terreinritrijders en oefencrossers !!

Biddinghuizen - 21 oktober 2023.  19.30 uur: VOOR ALSNOG GAAT HET DOOR !! Vanmiddag hebben wij onze besloten crossmiddag gehad. De bodem heeft zich heel goed gehouden. Net, na afloop is de gehele route nog een keer gladgetrokken. 

Geupdate startlijsten cross DuoCross (21-10) en Terreinrit/Oefencross (22-10)

Biddinghuizen - 20 oktober 2023.  De startlijsten voor de crossen van zowel de DuoCross Ledendagen als de Terreinrit & Oefencross Spijkbos zijn bijgewerkt! 

!! Belangrijke mededeling voor deelnemers aan de DuoCross Ledendagen !!

Biddinghuizen - 19 oktober 2023.  Zoals vanmiddag met de deelnemers van de DuoCross is gecommuniceerd via de Whatsapp, is het programma voor de DuoCross Ledendagen vanwege de regen aangepast. De dressuurstartlijst staat nu online. Fijn dat iedereen zo snel reageerde, waardoor de omschakeling soepel verliep! Nu duimen dat ook de cross door kan blijven gaan. 

!! Belangrijke mededeling voor de terreinritrijders en oefencrossers !!

Biddinghuizen - 19 oktober 2023.  Uiteraard houden we de bodemkwaliteit goed in de gaten, gezien de verwachtte regen. Ons voordeel is dat de bodem van het Spijkbos een goed gedraineerde zandplaat is. Mochten de omstandigheden de veiligheid niet meer kunnen borgen, dan laten wij jullie dat uiterlijk zaterdagavond 22.00 uur weten via Startlijsten.nl en via deze site. 

Startlijst terreinrit & Oefencross

Biddinghuizen - 17 oktober 2023.  Ook de startlijst voor zondag 22 oktober staat nu online. Wat een enorme belangstelling! Het programma is zelfs vol. Aanmeldingen die vanaf vandaag binnenkomen, kunnen alleen nog geplaatst worden als er startplekken vrijkomen.  
De wachtlijst voor manege lessen is door de corona tijd erg lang en lang geleden dat daarop is ingeschreven . Nu vragen wij of jullie opnieuw wilt inschrijven voor  pony/paardrijden in de manegelessen dan is deze weer actueel .( volwassenen alleen met ervaring geen starters! ) 
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat