Home

Terreinrit/oefencross Spijkbos 24 oktober 2021

Het gehele parcours bestaat uit ongeveer 25 hindernissen. De meeste hindernissen hebben een hoge en lage kant. Bij andere hindernissen is er altijd de mogelijkheid de hindernis te passeren. De maximale hoogte is 80-90 cm. Het parcours is 6,5 km lang. Er is de mogelijkheid om een gedeelte te rijden (ong. 3,5 km). Dit kun je ter plaatste beslissen.

Parcours verkennen kan lopend of op de fiets op:
- vrijdagmiddag xx oktober
- zaterdagochtend xx voor 11.00 uur
- zondagochtend xx oktober vroeg, vooraf aan de eerste start.
Noodzakelijk is het niet; het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.
Op zaterdagmiddag xx oktober vanaf 11.00 uur wordt het crossparcours verreden als besloten trainingsactiviteit voor lesklanten en leden van de Patriciahoeve en de Flevoruiters.
 
Heb je vragen over de terreinrit of de oefencross, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com .
Corona: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers aan zich te zullen houden aan de dan geldende voorschriften en adviezen van de RIVM en de KNHS, eventueel aangevuld met maatregelen genomen door de organisatie.

AVG: met inschrijving voor deze TerreinOefenCross geven de deelnemers toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op website, social media en offline publicaties. LR & PC Flevoruiters en Pensionstal Patriciahoeve hebben het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen tijdens deze dag. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op eindige vergoeding of iets dergelijks in dit verband. Tevens heeft de organisatie het volledige recht voor publicatie van start- en uitslagenlijsten waarop privacygegevens vermeld staan.

© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat