Home

Duo cross in het Spijkbos

Duo cross in het Spijkbos Biddinghuizen - 19 oktober 2021.  Komend weekeinde, op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, is het Spijkbos het toneel voor de door de Patriciahoeve en Flevoruiters georganiseerde duo cross. De duo's gaan tijdens het evenement onder andere verkleed door het bos.

Voorafgaand is er een dressurproef en is er springen. Ook wordt gezamenlijk een quiz gemaakt. Op de zondag vindt er een terreinrit plaats. Deze is voor iedereen toegankelijk en tijdens de rit zullen ook ruiters door het bos crossen.DuoCross
De DuoCross is een 2-daagse clubwedstrijd voor leden van de Flevoruiters en voor (les)klanten van de Patriciahoeve. Het is een al jarenlange traditie welke rondom de herfstvakantie wordt georganiseerd.
Kort samengevat: er zijn wisselbekers te winnen voor de duo's die de minste strafpunten behaald hebben. Er zijn 2 klassementen: een voor de manegeruiters en de klasse B en lager. En een klassement voor de klasse L en hoger.

Wie interesse heeft een rondje door het bos te rijden of te komen kijken, is van harte welkom. Kijk voor meer informatie en inschrijven op patriciahoeve.nl.


Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2024 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat