Home

DuoCross Ledendag 22 en 23 oktober 2021

Zoals jullie zien, wordt er hard gewerkt om volgend weekend een leuk parcours klaar te hebben.
                           

     16-10: Aanmelden kan nog steeds!
     Verderop vind je de link naar het inschrijfformulier.
We mogen weer! De gemeente Dronten en Staatbosbeheer hebben ons weer toestemming verleend om op onze eigen wijze de DuoCross Ledendag te mogen organiseren.
22 en 23 Oktober (in de herfstvakantie) zullen in het teken staan van verenigingsgevoel, sportiviteit en vooral heel veel plezier! Het thema voor dit jaar is SPORT en we hopen dat we die terugzien bij het meest origineel verkleedde duo bij het Cross-onderdeel!

Wat houdt de Duocross Ledendag in?
De DuoCross is een 2-daagse clubwedstrijd voor leden van de Flevoruiters en voor (les)klanten van de Patriciahoeve. Het is een al jarenlange traditie welke rondom de herfstvakantie wordt georganiseerd.
Kort samengevat: er zijn wisselbekers te winnen voor de duo's die de minste strafpunten behaald hebben. Er zijn 2 klassementen: een voor de manegeruiters en de klasse B en lager. En een klassement voor de klasse L en hoger.
Je vormt met een maatje een duo. Er zijn 4 onderdelen waarvoor startlijsten gemaakt worden. Eén van jullie doet de dressuurproef, de ander het springparcours. Samen doe je een vragenquiz, en samen rijd je al dan niet verkleed het crossonderdeel. Het crossonderdeel is voor iedereen die mee doet, te doen. De resultaten van al deze onderdelen maken uiteindelijk het eindklassement.

Inschrijven kan alleen via deze link.
Er komt geen papier meer te hangen op de Patriciahoeve waarop je je kunt inschrijven.
Meedoen kost €15,00 per deelnemer.
Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, moeten dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).
Klik hier voor het DuoCross reglement, mocht je vragen hebben over de DuoCross.

Inschrijven kan tot vrijdag 15 okt 18.00 uur. De voorlopige startlijst komt maandag 18 oktober op de site en op het bord op de Patriciahoeve. De definitieve startlijst komt woensdag 20 oktober op de site.
Voor degenen die het parcours van te voren willen verkennen. Dit mag alleen wandelend of op de fiets op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór aanvang van de Ledendag. Dit is niet noodzakelijk. Het crossparcours wordt duidelijk aangegeven.

Op zondag 24 oktober organiseren wij de jaarlijkse Terreinrit/oefencross. Deze is óók voor ruiters van buiten af. Zie hiervoor de betreffende informatie op de website van de Patriciahoeve.
Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve de Terreinrit/oefencross willen rijden, moeten vóórr inschrijving dit eerst overleggen met Diny of Kees.

** VRIJWILLIGERS GEVRAAGD **

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Er is onder andere veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen, voor het jureren tijdens de cross bij een hindernis, parkeerwachters en hulp bij het afbreken. Iedereen kan dit doen en het is ook nog eens erg leuk om te doen. Dus meld je aan!!

Tevens is er ook hulp nodig op zondag 24 oktober bij de Terreinrit/Oefencross:
toezichthouders in het parcours, parkeerhulpen en hulp bij afbreken einde dag.

Bouwdagen: 9, 10, 16 en 17 oktober. Aanvang half 10 met koffie, op de Patriciahoeve. Lunch wordt verzorgd.
Aanmelden graag bij Diny (06 - 111 106 23) .

De uitslagen van de DuoCross Ledendag 2019 staan vast op de site !! Klik hier om ze te bekijken.

Het was weer een zeer geslaagde 2-daagse! Onze dank gaat weer uit naar de sponsor van dit evenement: fam. Deurwaarder.
© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat