Home

Van Gaalen gaat naar NK

Biddinghuizen - 20 augustus 2002.  De delegatie van de Flevoruiters die naar het Regiokampioenschap voor Gelderland is gereisd, kwam thuis met 2 kampioenslinten en een reservekampioen.

Thijs van Gaalen deed het super in het M-springen voor de categorie E. Hij werd met Illinois D regiokampioen en pakte tussen neus en lippen door ook nog de derde plaats met It's Me. Thijs moet nu kiezen met welke pony hij naar de Hippiade gaat.

Van Zanten reservekampioen
In het springen klasse L categorie D werd John van Zanten met Bianca reservekampioen, dus de tweede van de regio Gelderland.

Een tweede kampioenslint werd veroverd door het L-achttal van de Flevoruiters. Het team met Hannifa Haffez, Philine Schoute, Julliet Hillebrand, Rianne Borsboom, Chantal Kaspers, Monique van Arkel, Brigitta Nijssen, Milou Bijl, Jessica Kaspers en Annemiek van der Stelt reed onder leiding van Pieter Siemerink naar de 308 punten toe.


Het Flevoruiters achttal

Van der Stelt nog zesde
In de individuele dressuur was het resultaat van de Flevoruiters gezien het aantal deelnemers een beetje mager. Toch haalde Annemiek van der Stelt nog wel een zesde prijs in de M1-dressuur met Brando.

Bron: Flevoruiters

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat