Home

Eventingseizoen feestelijk afgesloten

Biddinghuizen - 3 december 2008.  Zaterdagavond werd het eventingseizoen van 2008 afgesloten met het Primeval Eventingfeest.

Bij Partycentrum Hoeve Galderzicht in Breda waren 150 gasten aanwezig om de prijsuitreiking bij te wonen van de KNHS-Primeval Eventing Cup en om het seizoen af te sluiten in Heidi und Peter stijl.

De overwinning in de KNHS-Primeval Cup ging dit jaar naar Alice Naber-Lozeman met Coral Estate Pepper, een kroon op een zeer succesvol jaar voor de amazone uit Biddinghuizen. Ze won dit jaar eveneens het Nederlands Kampioenschap in Boekelo met Coral Estate Tom Cruise en de Nationale Z-titel in Bathmen met Coral Estate Mitok.

De tweede plaats ging naar de winnaar van de ViveLaVie EventingCup van 2007, Nienke Otjens (Etten-Leur) met Pherno. De derde plaats was voor Roxana Graman (Almere) met Renske K.

De KNHS-PrimeVal Eventing Cup bestaat uit meerdere wedstrijden, waarbij de vijf beste resultaten meetellen voor de eindstand. Deelname aan de betreffende wedstrijden houdt tevens deelname aan de competitie in. De wedstrijden die deel uitmaken van de competitie zijn Nederlandse eventingwedstrijden waar de klassen M en Z worden verreden en internationale wedstrijden in Nederland waar de klassen CIC*, CCI*, CIC** of CCI** op het programma staan.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat