Home

Vier Biddinghuizenaren in actie tijdens Dutch Open Eventing

Vier Biddinghuizenaren in actie tijdens Dutch Open Eventing Biddinghuizen - 4 augustus 2020.  Donderdag start rondom het Equestrian Centre De Peelbergen in de Limburgse plaats Kronenberg het Dutch Open Eventing. Op deze internationale eventingwedstrijd komt een flink aantal Nederlandse eventers aan de start, waaronder diverse rijders uit Biddinghuizen.

Er wordt in drie klassen gereden, CCI1*-intro, CCI2*-S en CCI3*-S. In de klasse CCI2*-S verschijnen aan de start Marjon van den Heijkant (op Guidetti), TeamNL-ruiter Alice Naber-Lozeman (op Harm) en dochter Leida Naber (op ACSI Zamzam). Ook in de klasse CCI1*-Intro is er vertegenwoordiging vanuit Biddinghuizen. Daar nemen deel Claudia Blans (op Cirasja), Alice Naber-Lozeman die Lissandro 3 berijdt en Leida Naber op het paard ACSI Peter Parker.

Wedstrijden
CCI1*intro rijdt de wedstrijden op woensdag 18.00 uur (dressuur), zaterdag 8.00 uur (jumping) en zaterdag 14.00 uur (cross-country). CCI2*S heeft de wedstrijden op donderdag 8.00 uur (dressuur), zaterdag 13.30 uur (jumping) en zondag 9.00 uur (cross-country). De prijsuitreikingen zijn op zaterdag en zondag.

Kijk voor meer informatie over het evenement op https://www.dutchopeneventing.com. Vind alles over de locatie op https://www.peelbergen.eu.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat