Home

Paard Peter Parker niet fit genoeg voor Military Boekelo

Paard Peter Parker niet fit genoeg voor Military Boekelo Biddinghuizen - 7 oktober 2019.  Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen moet zich terugtrekken voor de internationale paardenwedstrijd dit weekend in Boekelo. Haar paard ACSI Peter Parker heeft een blessure aan zijn linker voorbeen. Dat maakt de organisatie van de wedstrijd bekend. De 23-jarige Janneke Boonzaaijer vervangt Naber bij de wedstrijd.

Naber maakte zich al zorgen om haar paard. Daarom liet ze hem maandag testen bij de dierenarts. Ze vindt het erg verdrietig: "Maar het is nog verdrietiger als ik na de cross op zondag niet zou kunnen springen. De gezondheid van mijn vriendje staat voorop. Hij is vrolijk en ik rijd hem elke dag, maar een zware viersterren cross is nu niet verantwoord. Misschien volgend jaar weer."

De internationale wedstrijd van komend weekend is de laatste kans voor het Nederlands team om een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio te bemachtigen. Dat Naber nu niet mee mag doen, betekent niet dat ze meteen afvalt voor het Nederlands team. Volgens Naber beslist de bondscoach in juli volgend jaar wie er definitief mee gaan.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2024 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat