Home

Alice Naber wint in Italië haar eerste 3-sterren wedstrijd

Alice Naber wint in Italië haar eerste 3-sterren wedstrijd Biddinghuizen - 23 april 2018.  Alice Naber-Lozeman heeft zondag in Italië met haar paard ACSI Peter Parker de Nations Cup gewonnen. Het is voor de amazone uit Biddinghuizen voor het eerst dat ze een internationale 3* wedstrijd op haar naam schrijft.

Naber-Lozeman kwam in het Italiaanse Vairano in de korte 3* wedstrijd met de 16-jarige ACSI Peter Parker in actie op de onderdelen dressuur, cross en springen. Ze eindigde de wedstrijd met 26 strafpunten. Daarmee bleef ze de Franse nummer twee Luc Chateau die 26,7 strafpunten liet noteren net voor.

Ook met haar paard ACSI Harry Belafonte presteerde Naber goed. Ze eindigde met dit paard in de lange 3* wedstrijd op de vierde plaats. Met deze prestatie kwalificeerde ze zich meteen ook voor het wereldkampioenschap eventing dat in september in de Verenigde Staten wordt verreden. Met ACSI Peter Parker had ze zich eerder bij een wedstrijd in Boekelo al geplaatst voor deze mondiale eindronde. Naber weet nog niet met welk paard ze uiteindelijk zal afreizen naar het Amerikaanse Tryon.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2019 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat