Home

Patricia Bokaal Springen

12-04-2023 || Iets vroeger in het seizoen dan we gewend zijn, is afgelopen vrijdag de laatste springwedstrijd gereden. Aansluitend is de FINALE gereden waarin de 12 best geplaatste deelnemers over 3 van de 4 wedstrijden mochten strijden om de Patricia Bokaal Springen. Helaas is het Fleur van Dam, winnaar van de Bokaal in het vorig seizoen, na een spannende strijd niet gelukt de Bokaal te behouden.

De Bokaal Springen is dit jaar door Elenay Güngör mee naar huis genomen. Met haar sneeuwitte Miss Dexter zette ze in de Finale-barrage een strakke tijd neer van 29,30 sec. Hiermee was ze een volle seconde sneller dan Elyne Hillebrand met Joey. Zij reden in de finale-barrage een tijd van 30,65 seconcen en werden daarmee 2e in het eindklassement van dit seizoen. De 3e finaleplaats ging naar Elyne haar zus Laura. Zij reed met Hank een foutloos parcours in een tijd van 34,77 seconden.

De winnaars van de FINALE van de Patricia Bokaal Springen 2022-2023: Elenay Güngör met Miss Dexter, Elyne Hillebrand met Joey en Laura Hillebrand met Hank. Allen van harte gefeliciteerd!!

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:
02-04-2023 || Een beetje vroeger in het seizoen dan dat we gewend zijn, maar aankomende VRIJDAG gaan we alweer de 4e en daarmee laatste springwedstrijd van ons seizoen rijden.

Dat betekent ook dat we weer FINALE gaan rijden!
De finale is aansluitend na de prijsuitreiking van de laatste groep. Dat zal ongeveer om 15.30 uur zijn.

Vorig seizoen mocht Fleur van Dam de wisselbokaal mee naar huis nemen. Wie zal dit seizoen met deze bokaal naar huis gaan?

05-02-2023 || Het heeft even op zich laten wachten, maar de uitslag van de 28e januari én de tussenstand na 3 wedstrijden om de Patricia Bokaal Springen staan nu op de site (klik op bovenstaande link).
----
25-01-2023 || De startlijst voor a.s. zaterdag staat op de site. Ga via bovenstaande link naar Dropbox en zie hoe laat je mag. Het wordt zaterdag weer een frisse dag dus kleed je lekker warm aan. Tot zaterdag!

Dit is alweer de 3de springwedstrijd van dit seizoen. Op Goede Vrijdag 7 april is de laatste springwedstrijd en tevens de Finale van de patricia Bokaal Springen.

15-12-20222 || De startlijst voor de springwedstrijd op aankomende zaterdag kun je onder bovenstaande link vinden.

De eerste start komt om 10.00uur de baan in.
Vanaf 09.30 uur kan het parcours verkend worden door de groepen manegeruiters en de wedstrijdruiters (de groepen 1 en 2 in het programma voor deze wedstrijd).
Het poortjesparcours wordt in de loop van de ochtend klaargezet. Hiervoor is het parcoursverkennen ingeschat op ongeveer 11.30 uur.

We willen Globe-Agri B.V. vast hartelijk bedanken voor hun sponsoring van deze dag.

24-10-2022 || Het heeft even op zich laten wachten, maar aankomende zaterdag 29 oktober zal de eerste springwedstrijd van dit nieuwe seizoen plaatsvinden. Tevens is dit ook de eerste gooi om de Patricia Bokaal Springen. Aanvang 11.00 uur.

Op bovenstaande link kom je bij de startlijst. De startlijst kan altijd nog iets veranderen. Bekijk daarom vrijdagavond of zaterdagochtend nog even de startlijst op deze site of er voor jou nog iets veranderd is.

De jury vind het fijn als je in schone paardrijkleren de baan inkomt en je je pony netjes gemaakt hebt. Deel je op de wedstrijd met anderen een pony, dan mag je samen de pony klaar maken. Overleg netjes samen wie wat doet. Elkaar helpen en elkaar aanmoedigen is goed. Wedstrijdkleding is niet verplicht! 

Het verzoek is om de dag zelf het deelnamegeld (€ 7,50) contant, en gepast, te betalen. 

We wensen iedereen een fijne dag en een sportief seizoen toe.

21-05-2022 || Wat is dit seizoen voorbij gevlogen! Vandaag is alweer de laatste springwedstrijd gereden en daarmee is na een spannende FINALE ook deze Patricia Bokaal beslist.
De bokaal is door Fleur van Dam mee naar huis genomen. Met Powerboy zette ze een strakke tijd neer van 36,49 sec. Dit is maar een paar tienden van een seconde minder dan de tijd van Florien Geerling die met Satie de 2e finaleplaats behaalde in 36,64 seconden. De derde nette tijd is gereden door Rowen Rosbergen met Quinto, namelijk 37,07 sec.

We wensen iedereen vast een hele fijne zomervakantie! nog een paar weken en dan beginnen de zomerkampen alweer. De eerste wedstrijden zullen rond eind september/begin oktober weer gereden worden.

De winnaars van de FINALE van de Patricia Bokaal Springen 2021-2022: Fleur van Dam met Powerboy, Florien Geerling met Satie en Rowen Rosbergen met Quinto. Allen van harte gefeliciteerd!!

16-05-2022 || De startlijst voor a.s. zaterdag staat ook weer onder bovenstaande link. Dit is de VOORLOPIGE startlijst. Dus let op: deze kan gedurende de week nog wijzigen!! Hou daar rekening mee.

We beginnen om 10 uur. Afgelopen zaterdag is er in een sterk deelnemersveld gestreden om de Patricia Bokaal Dressuur. Nu zal er gestreden worden om de Wisselbokaal Springen. De verwachting is dat de Finale rond 12 uur zal zijn. De wisselbokaal heeft nu lang genoeg op de schoorsteenmantel van Tamar mogen staan shinen en het is tijd dat de wisselbokaal een nieuwe eigenaar krijgt. En net als dat het bij de dressuur ging, kan het nog alle kanten op gaan! Dus, wie weet?

Van rechts naar links: de winnaars van de FINALE Patricia Bokaal Springen 2018-2019 zijn Tamar Blonk (1ste met Krimh), Rosa Foppen (2de met Bailando B.) en Emma Bremer (3de met Satie)

26-04-2022 || De 4de wedstrijd om de Patricia Bokaal Springen zal verreden worden op 21 april. De lijst om je in te schrijven hangt op het whiteboard.
Direct na de prijsuitreiking van je groep, wordt door Diny bekend gemaakt wie diezelfde dag de finale mag rijden.

08-02-2022 || Op zaterdag 2 april is er weer een springwedstrijd om de Patriciabokaal Springen. Dit is dan de 3e van dit seizoen en zullen we op tijd rijden. De vorige 2 waren op stijl.
De inschrijflijst komt deze week op het bord naast de kantine.

21-01-2022 || Morgen gaan we weer een onderlinge wedstrijd rijden om de Patrcia Bokaal Springen. De voorlopige startlijst is in te zien via bovenstaande link.
De definitieve startlijst komt vanavond rond 21.00 uur op de site.

We beginnen om 10.00 uur met parcourslopen voor het poortjesparcours. Na elke groep zal meteen de prijsuitreiking zijn; buiten of bij regen in de binnenbak.

De aanvangsttijden van elke groep staan op de startlijst. Dit zijn richttijden; hangt ook af van het weer. Bij slecht weer zal het losrijden tussendoor ook binnen zijn.
LET OP: We gaan achter elkaar door. Een poortjesparcours duurt gemiddeld 4 minuten, een springparcours ongeveer 2 minuten. Zorg dat je in elk geval bij aanvang van je groep aanwezig bent.
Degenen die op een pony beginnen mogen een uur van te voren aanwezig zijn, want jullie moeten nog poetsen en opzadelen.

Verder gelden dezelfde 'spelregels' als die wij in november hanteerden. Zie verderop bij 21 november.
Tot morgen!
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat