Home

Patricia Bokaal Springen

24-10-2022 || Het heeft even op zich laten wachten, maar aankomende zaterdag 29 oktober zal de eerste springwedstrijd van dit nieuwe seizoen plaatsvinden. Tevens is dit ook de eerste gooi om de Patricia Bokaal Springen. Aanvang 11.00 uur.

Op bovenstaande link kom je bij de startlijst. De startlijst kan altijd nog iets veranderen. Bekijk daarom vrijdagavond of zaterdagochtend nog even de startlijst op deze site of er voor jou nog iets veranderd is.

De jury vind het fijn als je in schone paardrijkleren de baan inkomt en je je pony netjes gemaakt hebt. Deel je op de wedstrijd met anderen een pony, dan mag je samen de pony klaar maken. Overleg netjes samen wie wat doet. Elkaar helpen en elkaar aanmoedigen is goed. Wedstrijdkleding is niet verplicht! 

Het verzoek is om de dag zelf het deelnamegeld (€ 7,50) contant, en gepast, te betalen. 

We wensen iedereen een fijne dag en een sportief seizoen toe.

21-05-2022 || Wat is dit seizoen voorbij gevlogen! Vandaag is alweer de laatste springwedstrijd gereden en daarmee is na een spannende FINALE ook deze Patricia Bokaal beslist.
De bokaal is door Fleur van Dam mee naar huis genomen. Met Powerboy zette ze een strakke tijd neer van 36,49 sec. Dit is maar een paar tienden van een seconde minder dan de tijd van Florien Geerling die met Satie de 2e finaleplaats behaalde in 36,64 seconden. De derde nette tijd is gereden door Rowen Rosbergen met Quinto, namelijk 37,07 sec.

We wensen iedereen vast een hele fijne zomervakantie! nog een paar weken en dan beginnen de zomerkampen alweer. De eerste wedstrijden zullen rond eind september/begin oktober weer gereden worden.

De winnaars van de FINALE van de Patricia Bokaal Springen 2021-2022: Fleur van Dam met Powerboy, Florien Geerling met Satie en Rowen Rosbergen met Quinto. Allen van harte gefeliciteerd!!

16-05-2022 || De startlijst voor a.s. zaterdag staat ook weer onder bovenstaande link. Dit is de VOORLOPIGE startlijst. Dus let op: deze kan gedurende de week nog wijzigen!! Hou daar rekening mee.

We beginnen om 10 uur. Afgelopen zaterdag is er in een sterk deelnemersveld gestreden om de Patricia Bokaal Dressuur. Nu zal er gestreden worden om de Wisselbokaal Springen. De verwachting is dat de Finale rond 12 uur zal zijn. De wisselbokaal heeft nu lang genoeg op de schoorsteenmantel van Tamar mogen staan shinen en het is tijd dat de wisselbokaal een nieuwe eigenaar krijgt. En net als dat het bij de dressuur ging, kan het nog alle kanten op gaan! Dus, wie weet?

Van rechts naar links: de winnaars van de FINALE Patricia Bokaal Springen 2018-2019 zijn Tamar Blonk (1ste met Krimh), Rosa Foppen (2de met Bailando B.) en Emma Bremer (3de met Satie)

26-04-2022 || De 4de wedstrijd om de Patricia Bokaal Springen zal verreden worden op 21 april. De lijst om je in te schrijven hangt op het whiteboard.
Direct na de prijsuitreiking van je groep, wordt door Diny bekend gemaakt wie diezelfde dag de finale mag rijden.

08-02-2022 || Op zaterdag 2 april is er weer een springwedstrijd om de Patriciabokaal Springen. Dit is dan de 3e van dit seizoen en zullen we op tijd rijden. De vorige 2 waren op stijl.
De inschrijflijst komt deze week op het bord naast de kantine.

21-01-2022 || Morgen gaan we weer een onderlinge wedstrijd rijden om de Patrcia Bokaal Springen. De voorlopige startlijst is in te zien via bovenstaande link.
De definitieve startlijst komt vanavond rond 21.00 uur op de site.

We beginnen om 10.00 uur met parcourslopen voor het poortjesparcours. Na elke groep zal meteen de prijsuitreiking zijn; buiten of bij regen in de binnenbak.

De aanvangsttijden van elke groep staan op de startlijst. Dit zijn richttijden; hangt ook af van het weer. Bij slecht weer zal het losrijden tussendoor ook binnen zijn.
LET OP: We gaan achter elkaar door. Een poortjesparcours duurt gemiddeld 4 minuten, een springparcours ongeveer 2 minuten. Zorg dat je in elk geval bij aanvang van je groep aanwezig bent.
Degenen die op een pony beginnen mogen een uur van te voren aanwezig zijn, want jullie moeten nog poetsen en opzadelen.

Verder gelden dezelfde 'spelregels' als die wij in november hanteerden. Zie verderop bij 21 november.
Tot morgen!

21-11-2021 || Aankomende zaterdag gaan we de eerste onderlinge wedstrijd  organiseren om de Patrcia Bokaal Springen. De voorlopige startlijst is klaar. Jullie ook?
De definitieve startlijst komt vrijdag begin van de avond op de site.

We beginnen om 10.30 uur met parcourslopen voor het poortjesparcours. Na elke groep zal meteen de prijsuitreiking zijn; in de binnenbak. Of als het weer het toe laat, buiten.

De aanvangsttijden van elke groep staan op de startlijst. Dit zijn richttijden; hangt ook af van het weer. Bij slecht weer zal het losrijden tussendoor ook binnen zijn.
We gaan achter elkaar door. Een poortjesparcours duurt gemiddeld 4 minuten, een springparcours ongeveer 2 minuten. Zorg dat je in elk geval ongeveer een half uur voor je aan de beurt bent, aanwezig bent.
Degenen die op een pony beginnen mogen een uur van te voren aanwezig zijn, want jullie moeten nog poetsen en opzadelen.

Hoe ongezellig ook, net als bij vorig seizoen, zullen we ons aan een aantal Corona-richtlijnen van de KNHS en RIVM moeten houden.
- Er mag 1 begeleider per kind mee
- De kantine is gesloten als verblijfsruimte (mogelijk dat er wel koffie is te verkrijgen)
- De begeleider kan tijdens de proef in de kantine de proef zien en filmen
- Na de proef draagt de ruiter de pony over aan de volgende ruiter of zadelt de pony af. Daarna vragen we je buiten te wachten. Je kan dus helaas niet in de binnenbak blijven om naar anderen te kijken. Dit ivm de 1,5m afstand.

Kom niet als jij of iemand in je nabije omgeving Corona-gerelateerde klachten heeft of positief is getest. Neem de hygieneregels van het RIVM in acht.

Het deelnamegeld is € 7,50 .Ondanks de aanpassingen gaan we er toch weer een gezelllige en sportieve dag van proberen te maken.
Iedereen veel plezier en succes gewenst! Tot zaterdag!

© Copyright 2022 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat