Home

Patricia Bokaal Dressuur

21-05-2023 || Afgelopen vrijdag hebben we onder heerlijke weersomstandigheden het wedstrijdseizoen voor les- en pensionklanten op de Patricia Hoeve afgesloten met de Finale om de Patricia Bokaal Dressuur.

Aansluitend aan elke groep werd na de prijsuitreiking meteen bekend gemaakt wie van die groep naar de FINALE mochten. Eind van de middag is de FINALE gereden waarin de 8 best geplaatste deelnemers over 3 van de 4 wedstrijden mochten strijden om de Patricia Bokaal Dressuur.

De ruiter die het dit gehele seizoen met zowel springen als dressuur heel goed gedaan heeft is Elyne Hillebrand, met de pony Joey.  Waar ze met Joey met springen in de finale een mooie 2e plaats behaalde, mocht ze nu dan naar huis met de dressuurbokaal! Elyne en Joey zetten een mooie score neer van 71.17%.
Senna Hengeveld zette met haar zeer eigenwijze bonte pony Indy een nette finaleproef neer wat hen een score van 70.58% opleverde. En dit was goed voor een 2e plaats!
Yara Zaal mocht ook de finale om de Bokaal rijden. Vorig jaar was Yara ook een van de finalisten en behaalde toen met Tricia een mooie 2e plaats. Dit seizoen bemachtigde zij met haar pony Lana de 3e finaleplaats met een score van 70.17%.

Leuk om te vertellen is dat Julia van Dijk voor tenminste al 4e keer op rij in de afgelopen 6 jaar (in de 2 coronajaren waren er helaas geen finales), met de inmiddels 32-jarige pony Fred, in de finale heeft mogen starten. Helaas is het deze combinatie nog steeds niet gelukt met de Bokaal naar huis te gaan. Dit seizoen sloten zij af met een mooie 4e plaats en ene score van 69.50%.

De overige finalisten waren:
5. Saar Sarphatie met Hank - 69.04%
6. Jasmijn Mol met Anytime - 68.50%
7. Elin Janke met Quinto - 68.46%
8. Lise Dubois met Joey - 68.33%

De winnaars van de FINALE van de Patricia Bokaal Dressuur 2022-2023: Senna Hengeveld (Indy, 2e plaats), Elyne Hillebrand (Joey, 1e plaats) en Yara Zaal (Lana, 3e plaats).
Allen van harte gefeliciteerd!

(van rechts naar links) De winnaars van de Finale Patricia Bokaal Dressuur 2021-2022 waren Daisy Wagenaar (1e, met Mylo), Yara Zaal (2e, met Tricia) en Julia van Dijk (3e, met Fred).
Jaaaa! Het is alweer zo ver! De laatste dressuurwedstrijd van dit seizoen wordt voorbereid, en dat betekent ook dat de FINALE  er aan komt.
De startlijst voor aankomende vrijdag staat online.
We beginnen om 12.00 uur met de klasse groen, daarna gaan de manegeruiters van start (aanvang ± 13.30) en we sluiten de rij met de groep manege-plus & wedstrijdruiters (± 15.00 uur).

Als we lekker achter elkaar door kunnen gaan, kan de FINALE rond 16.00 uur beginnen.
De laatste tussenstanden staan ook online (klik op bovenstaande link)

Check je donderdag begin van de avond nog even de startlijst? Misschien zijn er nog wat wijzigingen geweest. (18-05: vanavond is er een bijgewerkte versie gepubliceerd)
 
Succes iedereen! Ben jij degene die dit jaar met de BOKAAL naar huis gaat ????

Deze wedstrijddag wordt mede mogelijk gemaakt door:

21-04-2023 || De definitieve startlijst is klaar. Morgen gaan we er weer een leuke wedstrijd van maken. We beginnen om 13.30 uur.

10-03-2023 || UPDATE: vanmiddag is de nieuwste startlijst gepubliceerd.

06-03-2023 || Aankomende zaterdag kunnen we eindelijk weer een onderlinge wedstrijd dressuur organiseren. De prijzen voor deze wedstrijddag worden beschikbaar gesteld door De Makelaars van 5VOOR12 uit Dronten.

We beginnen de dag om 10.00 uur, met de manegeruiters.
Aansluitend zullen de manegeruiters die de groene proef rijden hun beste kunnen aan de jury laten zien. Daarna zijn de gevorderde manegeruiters en de wedstrijdruiters aan de beurt.
De proeven vind je ook op onze site, onder dezelfde knop als de startlijst.

We gaan, met tussendoor een kleine pauze voor de jury, achter elkaar door.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Wij stimuleren het dat iedereen samenwerkt om de pony mooi te maken voor de dresuurwedstrijd.
Wedstrijdkleding is niet verplicht!

Het team van de Patriciahoeve heeft er zin in! Jullie ook? Tot zaterdag!!


15-05-2022 || Wat hadden we een fijne dag. Gisteren is de Patrica Bokaal Dressuur met een mooie finale afgerond.

De ochtend en middag heeft iedereen voor de laatste keer dit seizoen laten zien dat ze kunnen rijden! De jury vond het erg lastig de combinaties te beoordelen. Het verschil tussen iedereen is vaak maar klein. Duidelijk was te zien dat iedereen het afgelopen jaar weer een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Dat resulteerde in een leuke, gevarieerde samenstelling van de FINALE.
9 Combinaties streden om die befaamde wisselbeker.
Voor de beoordeling van de Finale is er een nieuwe jury ingeroepen. En ook zij gaf aan het ontzettend lastig gevonden te hebben. Complimenten voor jullie allemaal!!

(van rechts naar links) De winnaars van de Finale Patricia Bokaal Dressuur 2021-2022 zijn Daisy Wagenaar (1e, met Mylo), Yara Zaal (2e, met Tricia) en Julia van Dijk (3e, met Fred). Allen van harte gefeliciteerd!!

12-05-2022 || De startlijst voor a.s. zaterdag staat ook weer onder bovenstaande link. Deze is gisteravond geplaatst; wijzigingen die daarna bij Diny gemeld zijn, worden vrijdagavond op de laatste startlijstversie gepubliceerd.

Aanstaande zaterdag is al weer de laatste dressuurwedstrijd van een serie van 4. Ein-de-lijk hebben we na 2 jaar weer een competitie kunnen afmaken en zal de wisselbokaal van eigenaar veranderen! Wie zal 'm mee naar huis krijgen ????

Maar voordat het zover is, gaan we zaterdag na de prijsuitreiking van de groep Manegeruiters de FINALE houden.
Van alle deelnemers zullen er uiteindelijk ongeveer 8 de finale rijden. Wie er door gaan, staat zeker nog niet vast. Er kan zaterdag nog van alles gebeuren. Daarom, lees ook vast de finaleproef door. En oefen deze thuis in de tuin of op de speelplaats.
Want wie weet ben jij een van de 8 finalisten...

De proeven voor de finale staan ook onder bovenstaande link in het mapje "finaleproeven". De startlijst voor de finale bepalen we via loting.
Aanvang FINALE ± 14.00 uur.

De deelnamekosten zjn € 7,50  en het verzoek is dit contant te voldoen. Er is geen pin. De finale is inbegrepen.

Wij hebben er zin in. Jullie ook? Tot zaterdag!

De winnaressen van de Patrica Bokaal Dressuur 2018-2019:  in het midden Fleur van Dam (1ste met Powerboy), links Julia van Dijk (2de met Fred) en rechts Rolita Veron (3de met Elshof's Esmee).

26-04-2022 || De 4de wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur zal verreden worden op 14 mei.
De lijst om je in te schrijven hangt op het whiteboard.

Mocht je in de meivakantie niet meer op stal komen, en wil je wel meedoen, dan kun je je ook opgeven via een app-je naar degene van wie je les krijgt (Kees, Diny, Annie of Kéké) of mail naar info@patriciahoeve.nl.

Direct na de prijsuitreiking van je groep, wordt door Diny bekend gemaakt wie diezelfde dag de finale mag rijden.

11-04-2022 || Aanstaande vrijdag (Goede Vrijdag 15 april) rijden we de 3e wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur. Het wordt steeds spannender, Aan het einde van deze dag zal het wat duidelijker worden hoe alle deelnemers ervoor staan. Want hierna is er nog 1 dressuurwedstrijd en aansluitend zal dan de finale worden gereden.

Klik op de link hierboven om naar de startlijst én om naar de nieuwe dressuuuroproeven voor de 3e wedstrijd te gaan. We beginnen om 13.30 uur. Vanaf 12.30 uur mag je komen om je pony te vlechten en mooi te maken.

Tot Goede Vrijdag! 
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat