Home

Patricia Bokaal Dressuur

10-03-2023 || UPDATE: vanmiddag is de nieuwste startlijst gepubliceerd.

06-03-2023 || Aankomende zaterdag kunnen we eindelijk weer een onderlinge wedstrijd dressuur organiseren. De prijzen voor deze wedstrijddag worden beschikbaar gesteld door De Makelaars van 5VOOR12 uit Dronten.

We beginnen de dag om 10.00 uur, met de manegeruiters.
Aansluitend zullen de manegeruiters die de groene proef rijden hun beste kunnen aan de jury laten zien. Daarna zijn de gevorderde manegeruiters en de wedstrijdruiters aan de beurt.
De proeven vind je ook op onze site, onder dezelfde knop als de startlijst.

We gaan, met tussendoor een kleine pauze voor de jury, achter elkaar door.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Wij stimuleren het dat iedereen samenwerkt om de pony mooi te maken voor de dresuurwedstrijd.
Wedstrijdkleding is niet verplicht!

Het team van de Patriciahoeve heeft er zin in! Jullie ook? Tot zaterdag!!


15-05-2022 || Wat hadden we een fijne dag. Gisteren is de Patrica Bokaal Dressuur met een mooie finale afgerond.

De ochtend en middag heeft iedereen voor de laatste keer dit seizoen laten zien dat ze kunnen rijden! De jury vond het erg lastig de combinaties te beoordelen. Het verschil tussen iedereen is vaak maar klein. Duidelijk was te zien dat iedereen het afgelopen jaar weer een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Dat resulteerde in een leuke, gevarieerde samenstelling van de FINALE.
9 Combinaties streden om die befaamde wisselbeker.
Voor de beoordeling van de Finale is er een nieuwe jury ingeroepen. En ook zij gaf aan het ontzettend lastig gevonden te hebben. Complimenten voor jullie allemaal!!

(van rechts naar links) De winnaars van de Finale Patricia Bokaal Dressuur 2021-2022 zijn Daisy Wagenaar (1e, met Mylo), Yara Zaal (2e, met Tricia) en Julia van Dijk (3e, met Fred). Allen van harte gefeliciteerd!!

12-05-2022 || De startlijst voor a.s. zaterdag staat ook weer onder bovenstaande link. Deze is gisteravond geplaatst; wijzigingen die daarna bij Diny gemeld zijn, worden vrijdagavond op de laatste startlijstversie gepubliceerd.

Aanstaande zaterdag is al weer de laatste dressuurwedstrijd van een serie van 4. Ein-de-lijk hebben we na 2 jaar weer een competitie kunnen afmaken en zal de wisselbokaal van eigenaar veranderen! Wie zal 'm mee naar huis krijgen ????

Maar voordat het zover is, gaan we zaterdag na de prijsuitreiking van de groep Manegeruiters de FINALE houden.
Van alle deelnemers zullen er uiteindelijk ongeveer 8 de finale rijden. Wie er door gaan, staat zeker nog niet vast. Er kan zaterdag nog van alles gebeuren. Daarom, lees ook vast de finaleproef door. En oefen deze thuis in de tuin of op de speelplaats.
Want wie weet ben jij een van de 8 finalisten...

De proeven voor de finale staan ook onder bovenstaande link in het mapje "finaleproeven". De startlijst voor de finale bepalen we via loting.
Aanvang FINALE ± 14.00 uur.

De deelnamekosten zjn € 7,50  en het verzoek is dit contant te voldoen. Er is geen pin. De finale is inbegrepen.

Wij hebben er zin in. Jullie ook? Tot zaterdag!

De winnaressen van de Patrica Bokaal Dressuur 2018-2019:  in het midden Fleur van Dam (1ste met Powerboy), links Julia van Dijk (2de met Fred) en rechts Rolita Veron (3de met Elshof's Esmee).

26-04-2022 || De 4de wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur zal verreden worden op 14 mei.
De lijst om je in te schrijven hangt op het whiteboard.

Mocht je in de meivakantie niet meer op stal komen, en wil je wel meedoen, dan kun je je ook opgeven via een app-je naar degene van wie je les krijgt (Kees, Diny, Annie of Kéké) of mail naar info@patriciahoeve.nl.

Direct na de prijsuitreiking van je groep, wordt door Diny bekend gemaakt wie diezelfde dag de finale mag rijden.

11-04-2022 || Aanstaande vrijdag (Goede Vrijdag 15 april) rijden we de 3e wedstrijd om de Patricia Bokaal Dressuur. Het wordt steeds spannender, Aan het einde van deze dag zal het wat duidelijker worden hoe alle deelnemers ervoor staan. Want hierna is er nog 1 dressuurwedstrijd en aansluitend zal dan de finale worden gereden.

Klik op de link hierboven om naar de startlijst én om naar de nieuwe dressuuuroproeven voor de 3e wedstrijd te gaan. We beginnen om 13.30 uur. Vanaf 12.30 uur mag je komen om je pony te vlechten en mooi te maken.

Tot Goede Vrijdag! 

08-02-2022 || Op zaterdag 5 maart is er weer een dressuurwedstrijd om de Patriciabokaal. Dit is dan de 2e van dit seizoen. De inschrijflijst komt deze week op het bord naast de kantine.

14-11-2021 || Aankomende zaterdag gaan we een onderlinge wedstrijd dressuur organiseren om de Patrcia Bokaal Dressuur. Het team van de Patriciahoeve heeft er zin in! Jullie ook?

We beginnen om 13.00 uur. Na elke rubriek zal meteen de prijsuitreiking zijn; in de binnenbak. Of bij goed weer, buiten.

De aanvangsttijden van elke rubriek staan op de startlijst. We gaan achter elkaar door. Een proef duurt gemiddeld 7 minuten. Zorg dat je ongeveer een half uur voor je aan de beurt bent, aanwezig bent.
Degenen die op een pony beginnen mogen een uur van te voren aanwezig zijn, want jullie moeten nog poetsen en opzadelen.

Hoe ongezellig ook, net als bij vorig seizoen, zullen we ons aan een aantal Corona-richtlijnen van de KNHS en RIVM moeten houden.
- Er mag 1 begeleider per kind mee
- De kantine is gesloten als verblijfsruimte (mogelijk dat er wel koffie is te verkrijgen)
- De begeleider kan tijdens de proef in de kantine de proef zien en filmen
- Na de proef draagt de ruiter de pony over aan de volgende ruiter of zadelt de pony af. Daarna vragen we je buiten te wachten. Je kan dus helaas niet in de binnenbak blijven om naar anderen te kijken. Dit ivm de 1,5m afstand.

Kom niet als jij of iemand in je nabije omgeving Corona-gerelateerde klachten heeft of positief is getest. Neem de hygieneregels van het RIVM in acht.

Het deelnamegeld is € 7,50 .Ondanks de aanpassingen gaan we er toch weer een gezelllige en sportieve dag van proberen te maken.
Iedereen veel plezier en succes gewenst! Tot zaterdag!
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat