Home

Informatie en mededelingen over de kampweken 2024

KAMPWEKEN OP DE PATRICIAHOEVE 2024

Al zeker meer dan 30 jaar organiseren wij in de zomervakanties kampweken voor paarden- en ponyliefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Ook ruiters die geen- of weinig ervaring hebben kunnen bij ons terecht. Inmiddels komen er zelfs kinderen bij ons op kampweek van ouders die als kind ook bij ons op kamp zijn geweest !

Wij bieden deze zomer twee programma's aan:

Een instructiekamp met o.a. spring-gerichte en/of dressuurgerichte trainingslessen (afhankelijk van de focus van de ruiter), zitles en training "Fit te paard". Daarnaast zal er, met name in de avonduren, tijd zijn voor ontspanning en spel.

of,

een ponykamp met naast het leren ponyrijden, ook aandacht voor o.a. de verzorging van je pony, het harnachement en veel spel & animatie.

In beide programma's zal er tweemaal per dag gereden worden. Dressuur- en springlessen worden afgewisseld met buitenritten. Ook kunnen er theorielessen gegeven worden.

Elke kampweek begint op maandagmorgen 11.00 uur tot vrijdagmiddag plm.15.00 uur.
Tijdens de kampweken is er altijd begeleiding; ook in de nacht. De kinderen slapen in blokhutten met stapelbedden. Er is goed en voldoende sanitair aanwezig .
Een vast team van gediplomeerde instructeurs verzorgt de lessen. Per kampweek zijn er maximaal 24 kinderen. Zij rijden in 4 groepen. Deze groepen worden op de eerste dag van de kampweek ingedeeld; na het gezamelijke ontvangst- en kennismakingsgesprek.

Aan deze gezellige en leerzame kampweken zijn kosten verbonden.
Een kampweek voor ponyruiters kost € 330,- en voor instructiekamp  € 350,- .
Een korte kampweek kost € 240,- (maandag t/m woensdag). Dit bedrag is inclusief en ongeacht of je je eigen paard/pony meeneemt of er één bij ons huurt.

Wij verzoeken u de kosten te voldoen vóór aanvang van de kampweek.
Het kampgeld kunt u overmaken op rekening NL73RABO 03481 66 176 t.n.v. Patriciahoeve.

NB Indien u binnen 6 weken vóór aanvang van de gereserveerde kampweek annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten van €200,- aan u door te berekenen.

Na opgave van uw kind(eren), ontvangt u medio mei/juni per e-mail nadere informatie over de kampweken Patriciahoeve 2024.
© Copyright 2024 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat