Home

Informatie en mededelingen over de kampweken 2023

KAMPWEKEN OP DE PATRICIAHOEVE 2023

Al zeker meer dan 30 jaar organiseren wij in de zomervakanties kampweken voor paarden- en ponyliefhebbers in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Ook ruiters die geen- of weinig ervaring hebben kunnen bij ons terecht. Inmiddels komen er al kinderen bij ons op kampweek van ouders die als kind ook bij ons op kamp zijn geweest !

Wij bieden deze zomer twee programma's aan:

Een instructiekamp met o.a. een spring-gerichte en/of dressuurgerichte trainingslessen (afhankelijk van de focus van de ruiter), zitles en training "Fit te paard". Daarnaast zal er met name in de avonduren tijd zijn voor ontspanning of spel.

of,

een ponykamp met naast het leren ponyrijden, ook aandacht voor o.a. de verzorging van je pony, het harnachement en veel spel & animatie.

In beide programma's zal er tweemaal per dag gereden worden. Dressuur- en springlessen worden afgewisseld met buitenritten. Ook kunnen er theorielessen gegeven worden.

Elke kampweek begint op maandagmorgen 11.00 uur tot vrijdagmiddag plm.15.00 uur.
Tijdens de kampweken is er altijd begeleiding; ook in de nacht. De kinderen slapen in blokhutten met stapelbedden. Er is ruime sanitair aanwezig .
Een vast team van instructeurs verzorgt de lessen. Per kampweek zijn er ongeveer 24 kinderen. Zij rijden in 4 groepen. Deze groepen worden op de eerste dag van de kampweek ingedeeld; na het ontvangst- en kennismakingsgesprek.

Aan deze gezellige en leerzame kampweken zijn kosten verbonden.
Een kampweek voor ponyruiters kost € 320,- en voor instructiekamp  € 345,- .
Een korte kampweek kost € 230,- (maandag t/m woensdag). Dit bedrag is inclusief; ongeacht of je je eigen paard/pony meeneemt of er één bij ons huurt.

Wij verzoeken u de kosten te voldoen vóór aanvang van de kampweek van uw zoon of dochter.
Het kampgeld kunt u overmaken op rekening NL73RABO 03481 66 176 t.n.v. Patriciahoeve.

NB Helaas zijn wij bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de kampweek van uw zoon of dochter genoodzaakt annuleringskosten van €200,- aan u door te berekenen.

Na opgave van uw zoon of dochter, ontvangt u in medio mei/juni per e-mail nadere informatie over de kampweken Patriciahoeve 2023
© Copyright 2023 Patriciahoeve

Realisatie: Sybit - Software op Maat